Traditionele Thaise massage is een van ’s werelds oudste geneesmethode, het is meer dan 2500 jaar oud.

De Thaise mensen zagen ziekte als onbalans in het lichaam. Het lichaam van de gemasseerde wordt tijdens een massage in diverse yoga-posities gebracht. Men kan worden bewerkt met knieën en ellebogen en soms zelfs met het volledige gewicht van de masseuse. De spieren worden gekneed tot het laatste restje spanning verdwenen is. Ledematen worden gestrekt en uitgerekt, de rug gebogen tot een soepele kromming. De massage beoogt het lichaam te harmoniseren, en blokkades los te maken. Beginnend bij de voeten en voortschrijdend tot het hoofd, zal het lichaam van de cliënt worden bewogen, losgemaakt en uitgerekt. De combinatie van energetische en fysieke aspecten is uniek aan Thaise massage, en datzelfde geldt voor de gevolgen. Deze oude massage wordt omschreven als een gift voor het lichaam (fysiek), de geest (spiritueel) en het gevoel (emotioneel). Het is een manier om ziekte te verhinderen, een hulpmiddel bij het oplossen van blokkades die zich psychisch of fysiek manifesteren, en voor het verhogen van de flexibiliteit. Tijdens de Thaise massage wordt gemakkelijk zittende kleding gedragen.

Waarbij helpt Thaise massage?

Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke en psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt. Onder andere chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage worden verholpen. Het zorgt voor een versoepeling van de weefsels (huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten) en verbetert de bloedcirculatie. Tevens bestrijdt Thaise massage stress en vermindert het depressieve gevoelens.

Op geestelijk en spiritueel vlak verleent het een gevoel van continuïteit aan het lichaam.

De voordelen van Thaise massage zijn onder andere:

  • Verlicht pijn en spierspanning.
  • Vermindert pijn klachten zoals rugpijn, schouderpijn, hoofdpijn/migraine.
  • Verhoogt het bewustzijn.
  • Bevrijdt blokkades in de energiestroom.
  • Stimuleert het zenuwstelsel.
  • Verhoogt het vermogen van de organen om de voedingswaarde op te nemen.
  • Versterkt en verjongt het lichaam (verwijderen van afvalstoffen in ons lichaam).
  • Verbetert de circulatie van het bloed en lymfe.
  • Verhoogt de flexibiliteit en bevordert een algemeen gevoel van welzijn.
  • Brengt balans in lichaam en geest.

BOEK NU EEN TRADITIONELE THAISE MASSAGE

WAT MENSEN VAN ANDAMAN PEARL VINDEN

Reviews

De dames van Andaman Pearl zijn zeer bekwaam in hun massages. Al jaren kom ik hier tenminste 1x per maand. Door mijn werk in de zorg heb ik veel rug, schouder en nekklachten en elke keer weer word ik heerlijk losgemasseerd. Deze salon is een echte aanrader!

Marjolein Oord-van der Spek

Bedankt Pun voor de heerlijke massage. Ik waande mij weer even in Thailand. Zoals ik had verwacht van een authentieke Thaise Massage deed het wel soms pijn maar ik voel mij als herboren. Ik kom snel weer terug!

Ik werd overigens vriendelijk ontvangen met wat te drinken en ook voor het vertrek nog ontspannen gezeten met een heerlijk kopje thee.

Maurits Van Raaphorst

Ik ga altijd graag naar Andaman Pearl. Een van de weinige plekken waar ik terecht kan voor een echt lekkere stevige massage.

Tamara van den Berg