OPENINGSTIJDEN

Maandag

13:00 – 18:00
(op afspraak)

Dinsdag – zaterdag

10:00 – 18.00

Zondag

Gesloten

CONTACTGEGEVENS

Laat 62 – 1811 EK Alkmaar

06 84 80 80 48

info@andamanpearl.nl

U kunt parkeren in Parkeergarage Schelphoek of aan de straat op de Laat.

BOEK EEN AFSPRAAK

U kunt een afspraak bij ons boeken via de BOEK knop hieronder.

WAT MENSEN VAN ANDAMAN PEARL VINDEN

Reviews

Super fijne Thaise massage salon! Ik wordt altijd goed en vriendelijk geholpen. Kopje thee voor- en achteraf. De massage is lekker stevig. Hangt een ontspannen sfeer. Aanrader!

Maaike Corneeltje Blom

Erg prettige sfeer, heerlijke geur en zachte muziek verwelkomt je. De kamertjes zijn erg liefelijk ingericht met bloemetjes behang en een comfortabel matras. Je waant je echt ergens anders dan in het koude Nederland als je binnen bent. De massage is ook erg aangenaam. Zelf geniet ik het meest van de traditionele Thaise massage, lekker stevig en met frisse geuren in de olie wordt er gewerkt. Je voelt echt de knopen in je spieren worden weggeduwd met echt vakmanschap! Krachtig en stevig, met vol gewicht! Om te genieten moet je bij dit adres zijn!

Maartje Kramer

Net Andaman Pearl bezocht. Koos voor algehele ontspanningsmassage en ivm enkeloperatie daarvoor specifieke aandacht gevraagd. Kan niet anders zeggen dat ik erg enthousiast ben over de ontvangst, de gezellige sfeer, de inrichting en de met zorg en kennis goed uitgevoerde massage van Andaman Pearl.

C. Mendem