Thaise oliemassage is een massage waarbij het lichaam wordt gemasseerd met een warme olie. Voorzien van natuurzuivere etherische bestanddelen heeft deze behandeling een dubbele ontspannende werking. De geur van de aromatische olie kan zelfs een helende werking op de geest hebben. De kwaliteit van de Thaise oliemassage verschilt per masseuse en massagesalon, ook de kwaliteit van de olie die hiervoor gebruikt wordt speelt een grote rol. Wij bevelen aan om minimaal een uur de tijd te nemen voor deze massage zodat de olie goed in de huid kan trekken. Een douche achteraf is dan ook niet nodig. De massageolie die wij gebruiken is van hoge kwaliteit en zal dan ook niet vet of plakkerig aanvoelen na de massage.

BOEK NU EEN TRADITIONELE THAISE OLIEMASSAGE

WAT MENSEN VAN ANDAMAN PEARL VINDEN

Reviews

De dames van Andaman Pearl zijn zeer bekwaam in hun massages. Al jaren kom ik hier tenminste 1x per maand. Door mijn werk in de zorg heb ik veel rug, schouder en nekklachten en elke keer weer word ik heerlijk losgemasseerd. Deze salon is een echte aanrader!

Marjolein Oord-van der Spek

Bedankt Pun voor de heerlijke massage. Ik waande mij weer even in Thailand. Zoals ik had verwacht van een authentieke Thaise Massage deed het wel soms pijn maar ik voel mij als herboren. Ik kom snel weer terug!

Ik werd overigens vriendelijk ontvangen met wat te drinken en ook voor het vertrek nog ontspannen gezeten met een heerlijk kopje thee.

Maurits Van Raaphorst

Ik ga altijd graag naar Andaman Pearl. Een van de weinige plekken waar ik terecht kan voor een echt lekkere stevige massage.

Tamara van den Berg